Helmi kukkakauppa

Tervetuloa ostoksille!

Myymälästämme löytyy runsas valikoima erilaisia leikkokukkia, ruukkukukkia, ruukkuja, koriste-esineitä ja kortteja. Kukkien lisäksi meillä on myös sisustus- ja lahjatavaroita. Sidomme päivittäin uusia kimppuja.

Maksutapa: pankkikortti, luottokortti, käteinen, laskutus yrityksille, Interflora välitys.

Soita, lähetä sähköpostia tai tule käymään liikkeissämmem.

Ilmainen paikallinen toimitus yli 100 € tilauksille!

 

Erikoisuutemme

Leikkokukkavalikoima on monipuolinen ja sesongin mukainen. Toteutamme kukkasidonnat ja muut floristiset työt ammattitaidolla

Kukkakimput

Tule hakemaan kauniit kukkakimput ja mieltä. Voit olla meihin myös puhelimitse yhteydessä ja tilata kukat suoraan kotiovellesi toimitettavaksi. Verkkokauppamme kautta kukkaostokset käyvät helposti mihin kellonaikaan tahansa ja mihin osoitteeseen tahansa. Katso tarkemmat aukioloaikamme ja yhteystietomme!

Häät

Meillä on ilo suunnitella teidän tarkeä päivänne meidän floristien kanssa. Takaamme, että meiltä tilatut juhlakukat tuovat unohtumattomat hetket. Tule käymään soita tai läheta viestiä.

Hautaustoimisto

Hautaustoimistomme on apuna ja tukena omaisen kuoltua. Hoidamme hautaukseen liittyvät käytännön järjestelyt toiveittenne mukaan luottamuksella ja ammattitaidolla. Kukkapalvelussamme kukkasitojamme luovat kauniit kimput, asetelmat ja kukkalaitteet kaikkiin elämäntilanteisiin..

Morsiussidonta ja Juhlat

35% off

Meillä on ilo suunnitella teidän tarkeä päivänne meidän floristien kanssa. Takaamme, että meiltä tilatut juhlakukat tuovat unohtumattomat hetket. Tule käymään soita tai läheta viestiä

Esittelyssä olevat tuottee

Nulla tempus sollicitudin dui, ut vehicula lacus porta vel. Duis urna ligula, luctus at feugiat a lacinia ut sem. Quisque sit amet ipsum ac odio malesuada convallis. Nulla tempus sollicitudin dui, ut vehicula lacus porta vel.  Nulla tempus sollicitudin dui, ut vehicula lacus porta vel. Duis urna ligula, luctus at feugiat a lacinia ut sem.

Häät

Meillä on ilo suunnitella teidän tarkeä päivänne meidän floristien kanssa. Takaamme, että meiltä tilatut juhlakukat tuovat unohtumattomat hetket. Tule käymään soita tai läheta viestiä.

Häissä käytettäviä koristeluja ovat:

-Hääkimppu tai muu morsiamen koriste

-Vieheet sulhaselle ja bestmaneille

-Hiuskukat morsiamelle ja kaasoille

-Morsiusneitojen kimput

-Vihkiparin vanhempien kukat – miehille vieheet, naisille hiuskukat, rannekukat tms.

-Heittokimppu

-Kirkon tai muun vihkipaikan koristelut

-Hääjuhlan koristelut: lahjapöytä, buffet, morsiusparin pöytä, muiden vieraiden pöytäkoristeet – miten ikinä haluattekin juhlapaikkaa koristella.

-Hääauton koristelu

Kukkakimput

Tule hakemaan kauniit kukkakimput ja mieltä. Voit olla meihin myös puhelimitse yhteydessä ja tilata kukat suoraan kotiovellesi toimitettavaksi. Verkkokauppamme kautta kukkaostokset käyvät helposti mihin kellonaikaan tahansa ja mihin osoitteeseen tahansa. Katso tarkemmat aukioloaikamme ja yhteystietomme

Kukka-automaatti

Myymälän edustalta löytyy kukka-automaatti josta on mahdollista ostaa kukkia myös silloin kun myymälä on kiinni.
1) valitse tuotteen numero
2) valitse maksutapa
Tällä hetkellä toimii vielä pelkästään käteisellä
5€, 10€, 20€ setelin vastaan ottaa.
Automaatti ei anna kuittia tai vaihtorahoja
(Korttiominaisuus tulossa)
3) luukku avautuu ja voit nauttia kukista jotka valitsit
Näin helppoa se nyt on!
Ei pitkiä jonoja eikä tarvitse juosta kauppaan jos se on juuri sulkemassa ovensa, meidän automaatista saa kukkia 24/7

Mukautetut kimput

Nulla tempus sollicitudin dui, ut vehicula lacus porta vel. Duis urna ligula, luctus at feugiat a lacinia ut sem. Quisque sit amet ipsum ac odio malesuada convallis.

Osanottokukat ja Hautajaiset

Suruvalittelu kukat ja hautajais kukat ovat sidottu yksilöllisesti ja hyvällä maulla. Sidomme surukimput, hautakimput ja hautalaitteet asiakkaan toiveen mukaan. Meiltä löytyy myös tilaisuuteen sopivat kortit ja adressit.

Toimitamme ja lähetämme kaikkialla maassa!

Tavoita meitä

Osoite

Merituulentie 36,
02200 Espoo

Yhteystiedot

+358 415491391
+358 505253194
info.kukkakauppa@gmail.com

Aukioloajat:

Ma-to klo 10-18
Pe-la klo  10-20
La klo       10-16
Su klo       10-1

Ota yhteyttä